Företagsprofil

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-post: sales@rongxinbio.com

Adress: Xi'an Jianshe Mansion, Kina, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Qujiang ShangQuan, Yanta S Rd

Hem > Feedback från kunder

Excellent! Fick produkter mycket snabbt. Test i mitt eget labb, rena produkter, äkta hgh inuti. 3days från Kina till Förenta staterna!

- Jason i huvudet


Jag köpte 10kits hgh, blå topp. Blodserumtest visar så bra, jag gillar det, det är vad jag hittar, tack kommer att vidarebefordra nästa order.

- Tony


Min hud känns bra efter att jag använt peptidprodukter som ghrp-6, den återgår till den normala friska huden. LOL!

- Frank


Jag är en säljare i Storbritannien, en av mina kunder kom ut med sitt blodarbete han testade för hygetropin jag sålde honom. Theys kom tillbaka 25 serum, bra!

- Loly


Den sista ordningen på 1000gram Trenbolone Acetate du skickade mig var fantastisk kvalitet, faktiskt det bästa jag någonsin har gjort personligt Mass Spec test på

- Tyler US


Objekt kom säkert, tack så mycket för säker förpackning. Jag hoppas att jag inte förolämpade dig genom att be att det skulle vara säkert. Dina metoder är fullt bevis.

Chris


Jag har aldrig fått så bra kvalitet clenbuterolpulver innan, det här företagets clenbuterol hcl-pulver är så perfekt! Effekten av klenpulver så stark, men jag gillar den starkare känslan, haha .... Jag gillar det väldigt mycket. Jag beställer 10kg clenbuterolpulver den 25 juni. Tack för att du levererar produkter av god kvalitet för mig!

- Mike